عرض مشاركة مفردة
  #15  
قديم 11-02-2006
afanous afanous غير متصل
Registered User
 
تاريخ التّسجيل: Mar 2004
الإقامة: NH, USA
المشاركات: 643
afanous is on a distinguished road
فعلا واحد ********. بلدنا مصر من أيام ما جدودنا بنوا الأهرامات بالظبط زي مابلدك أنت السعودية قبل ما ييجي جدودك ويقتلوا المصريين ويحتلوا مصر يا مغفل. أما اسرائيل وفلسطين دول يولعوا على بعض ولا يهمونا بنكلة انشاللا يخلصوا هما الاتنين على بعض ونستريح.
وبعدين كلمة "قبط" يا جاهل مشتقة من "كا ها بتاح" المصرية ومعناها "روح الإله بتاح" والعرب الجرب فرضوها علينا لأن لحد الغزو العربي كان اسمنا مصريين واللغة كان اسمها اللغة المصرية مش اللغة القبطية، والكنيسة كان اسمها الكنيسة المصرية مش القبطية. روح اتعلم واقرأ وكفاية جهل وتخلف.
وبعدين احنا من 2000 سنة عارفين أن السيد المسيح اتصلب، يطلع لنا القران بعد كده ب600 سنة يقولنا لأ ما اتصلبش؟؟؟ يا سلام، يعني لما يطلع النهارده واحد يقوللك أن رسول الاسلام كان يهودي مش مسلم وأن قرانك غلط ومتحرف هتقولوا ايوه مظبوط؟
دا ايه كم الغباء ده؟ هي البلد متأخره من شويه؟!!!
اوجاي خين ابشويس اووه اشليل ني.

آخر تعديل بواسطة ABDELMESSIH67 ، 12-02-2006 الساعة 05:33 AM
الرد مع إقتباس