إقتباس:
سيبونا من عاكف و الإخوان و الحكومة و سيبونا من المتطرفين المسيحيين كمان . أنا عاوز الشباب المصري الأخضر القلب يفكر في بلده أكتر ، إزاي نكافح الكوسة ، الرشوة ، الفساد ، إهدار المال العام ، الجريمة التي انتشرت بشكل رهيب ، تجارة المخدرات التي صارت علنية.
يعني مثلا مستشفى الشاطبي اللي عالبحر في اسكندرية و اللي الحكومة عاوزة تهدها و تبني عليها فندق خمس نجوم مش أهم من النسر و العصافير؟ إسأل عن المستشفى هتلاقيها شهدت ميلاد ثلاثة أرباع الأطفال في الإسكندرية و البحيرة و غيرها ، المستشفى مسألتش العيال عن دينهم . المستشفى هتتهد يا نايم انت !! هتقوللي ما تتحرق المستشفى عشان اسمها مستشفى الشاطبي و إن الشاطبي دة عالم مسلم ؟؟؟؟ إنت لو قولت كدة يبقى خليك مع النسر و العصفورة، أما لو المستشفى تهمك ، فأنا أحبك مثل أخي.
بحبك أوي
|
وهل هناك مانع من ان نهتم بفساد الحكومة وننقدة ورجعية وفاشية الأخوان وننقدها
ام ان الأقباط يجب ان ينجرفوا الي اي طيار ينجرف الية اخوتهم المسلمين
اليس من حق الأقباط الأختلاف مع الأخرين
اليس من حق الأقباط ان يعترضوا علي شخص نازي عندما يسألوة عن الأقباط وهجرتهم الي الخارج بسبب مناخ العنصرية يجاوب "مع السلامة"
راجع تصريحات المدعو عاكف للدستور
ام ان الأقباط حتي يكونوا عند حسن ظن اسيادهم المسلمين يحب ان يسمعوا كلام بابا عاكف ويرددوا "صدق عاكف العظيم "
ويجب ان يسعوا بكل طاقتهم حتي تتحول مصر الي امبراطورية اسلامية فاشية عشان المسلمين ما يزعلوش
__________________
Eine kleine Traene von KOPTEN ist so teuer
علينا ان ننتقل من التفكير فيما نتمني ان يفعلة لنا العدو ,الي ما يجب ان نفعلة لنجبر العدو علي ان ينفذ ما نتمناة
واظن ان اول ما سنجنية من هذا التفكير هو البدء بتكوين تنظيمات قبطية مسلحة
|