عرض مشاركة مفردة
  #45  
قديم 07-02-2005
Mena0064 Mena0064 غير متصل
Registered User
 
تاريخ التّسجيل: Mar 2003
المشاركات: 526
Mena0064 is on a distinguished road
رغم إن موضوع الهولوكوست دة مش قضيتنا إلا إن آراء يوساب العجيبة تستحق التعليق، إنت بتكذب إية يا يوساب؟ بتكذب الآف الالمان اللى شاركوا فى هذة المذبحة و إعترفوا بجريمتهم و لا بتكذب ملايين اليهود إللى إستعبدهم الألمان فى الحرب و لا بتكذب الآفلام و الصور و المستندات إللى سجلها النازيين و لا بتكذب الآف المقابر الجماعية الموجودة حتى الآن و لا بتكذب المعتقلات التى هى أيضا موجودة بل مفتوحة للزيارة حتى الآن؟
إنت كمان أسأت فهم كلمة المحرقة، فهى ليست معناها إنهم قتلوا اليهود حرقا بل هو فقط مصطلح ليس لة مقابل حرفى بالإنجليزية. للعلم فقط إن معظم من ماتوا من اليهود ماتوا بالغاز السام أو جوعا أو مرضا نتيجة الإستعباد و الكثير أيضا ماتوا مدفونين أحياء أو رميا بالرصاص.
اليهود بيقلبوا الدنيا على من ينكر الهولوكوست و دة شئ طبيعى نظرا لبشاعتة و كمان لأن الكثير من ضحاياة ما ذالوا على قيد الحياة و لا تعتقد إنهم يقفوا مكتوفى الأيدى لما تنكر عليهم العذابات اللى داقوها.
و بعدين إذا كنت إنت بتنكر شئ إعترف بة الألمان و ما يزال الجانى و الضحية فية عايشين يبقى الحق كل الحق للمسلمين إنهم ينكروا كل الجرائم اللى قاموا بها فى تاريخهم.
الرد مع إقتباس