إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة غلاباوي
وقال البطريرك ايمانويل ديلي رئيس الكنيسة الكلدانية الكاثوليكية للصحفيين إن كثيرا من النشطاء البروتستانت جاءوا الى العراق بعد الاطاحة بالرئيس صدام حسين عام 2003 وأقاموا ما وصفه "ببوتيكات" لاجتذاب الناس.
وقال البطريرك "بصراحة أحاول تجنب مقابلتهم قدر الامكان... انهم المحتلون. الخاضعون للاحتلال لا يريدون أن يكونوا كذلك. هذه طبيعة بشرية."
ويعتبر ديلي (77 عاما) في مرتبة رئيس أساقفة في الكنيسة الكاثوليكية ومن أبرز المرشحين مستقبلا ليكون كاردينالا.
من توم هينيجان
--------------------------
[/B][/SIZE]
|
انت حيرتنا معاك ياغلباوى مره تقول البطريرك و مره اخرى تقول عليه رئيس أساقفة .. و ده بطريرك على اى كرسى ...؟؟؟؟
مش تجيب معلومات صحيحه بدل الفبركه الاسلاميه دى .. بكره يطلع قسيس و بعده يطلع شماس و الاسبوع الجاى تلاقيها طلعت على لسان احد المجاهدين.
وبعدين انت تحط سيف على رقبته و تساله ايه رايه فى المبشرين الاجانب ؟؟؟ مش كان من شهرين فيه هجوم على الكنايس اللى فى العراق ؟؟؟
__________________
We will never be quite till we get our right.
كلمة الصليب عند الهالكين جهالة و اما عندنا نحن المخلصين فهي قوة الله "كور 1 -1:18"
( سيظل القران اعجاز لغوى فى نظر المسلمين الجهلاء فقط.
لان معظمهم لايستطيع الكتابه بدون اخطاء املائيه )
آخر تعديل بواسطة Zagal ، 20-05-2005 الساعة 01:06 PM
|