تم صيانة المنتدي*** لا تغير فى سياسه من سياسات المنتدى اكتب ما تريد لان هذا حقك فى الكتابه عبر عن نفسك هذه ارائك الشخصيه ونحن هنا لاظهارها
جارى تحميل صندوق البحث لمنتدى الاقباط

العودة   منتدي منظمة أقباط الولايات المتحدة > المنتدى العربى > منتدى العلوم والتكنولوجيا
التّسجيل الأسئلة الشائعة التقويم جعل جميع المنتديات مقروءة

منتدى العلوم والتكنولوجيا يهتم هذا القسم بالانترنت و بالبرمجة والكمبيوتر و الموبايلات,معلومات عامة ..إستشارات ..كل ما هو جديد بالتكنولوجيا .....الخ

المشاركة في الموضوع
 
خيارات الموضوع طريقة العرض
  #1  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

حملت نسخة وندوز فيستا وكانت على ملفين
وكانوا بالصيغه دى
Windows_Vista.01.sdc
Windows_Vista.02.sdc
والصيغه دى لم اتعامل معها قبل كده
ولمتفتح مع اى برنامج عندى
حذفت sdcوغيرتها ب iso فلم يتعرف عليها الجهاز
عايز اعرف كيف يتم فك هذه الملفات وجمعهم فى ملف واحد وبعد كده كيف يتسطب الوندوز من الهارد لأن معنديش رايتر
الرد مع إقتباس
  #2  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة جورج مايكل مشاهدة مشاركة
حملت نسخة وندوز فيستا وكانت على ملفين
وكانوا بالصيغه دى
Windows_Vista.01.sdc
Windows_Vista.02.sdc
والصيغه دى لم اتعامل معها قبل كده
ولمتفتح مع اى برنامج عندى
حذفت sdcوغيرتها ب iso فلم يتعرف عليها الجهاز
عايز اعرف كيف يتم فك هذه الملفات وجمعهم فى ملف واحد وبعد كده كيف يتسطب الوندوز من الهارد لأن معنديش رايتر
مخاطرة كبيرة اللى انت عملتة دة يا اخ ميكل....
زى ما هى مخاطرة دخولك باسمك الحقيقى للمنتدى....

المهم لما تنزل حاجة بالحجم دة لازم تبقى متاكد من عدد الردود و الناس اللى حملت الملف من على المنتديات او المواقع ....او تبحث هنا عن مبتغاك

لتتاكد ان الملف ليس بة عيب او مشكلة ...كمان لما انت شايف اسم الامتداد الغريب لية حملتة

المهم اسم الامتداد دة غريب فعلا و دورت و لقيت انة انة امتداد لملفات برنامج ضغط برامج غريب شوية

تانى حاجة لا يمكن تسطيب الفستا بدون ميكون عندك مشغل اقراص دى فى دى

و جهاز قوى جدا جدا ..بالشىء الفولانى عشان الفستا يشتغل علية كويس:
1 جيجا رامات (اقل حاجة)
كرت شاشة 256
بروسيسور 2.5 جيجا و انت طالع


المهم حلك فى الموقع :
http://imagi.pl/?p=8



آخر تعديل بواسطة just_jo ، 27-10-2008 الساعة 10:30 PM
الرد مع إقتباس
  #3  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة just_jo مشاهدة مشاركة


مخاطرة كبيرة اللى انت عملتة دة يا اخ ميكل....
زى ما هى مخاطرة دخولك باسمك الحقيقى للمنتدى....

المهم لما تنزل حاجة بالحجم دة لازم تبقى متاكد من عدد الردود و الناس اللى حملت الملف من على المنتديات او المواقع ....او تبحث هنا عن مبتغاك

لتتاكد ان الملف ليس بة عيب او مشكلة ...كمان لما انت شايف اسم الامتداد الغريب لية حملتة

المهم اسم الامتداد دة غريب فعلا و دورت و لقيت انة انة امتداد لملفات برنامج ضغط برامج غريب شوية

تانى حاجة لا يمكن تسطيب الفستا بدون ميكون عندك مشغل اقراص دى فى دى

و جهاز قوى جدا جدا ..بالشىء الفولانى عشان الفستا يشتغل علية كويس:
1 جيجا رامات (اقل حاجة)
كرت شاشة 256
بروسيسور 2.5 جيجا و انت طالع


المهم حلك فى الموقع دة:
http://imagi.pl/?p=8


أشكرك اخى على الرد
لا تخف يااخى هذا ليس اسمى الحقيقى انما هو على اسم الشهيد العظيم مارجرجس شفيعى والملاك ميخائيل
فى الحقيقه انا اول مره احمل ملف ولا يفتح معى علشان كده مجاش على بالى ان فيه صيغه مش هتفتح معى والصيغ كثيرة جدا زى ماانت عارف غير ان لى طرق بجربها مع بعض الملفات الصعبه لكن للاسف مع هذا الملف مامكنش الحل
على العموم هاحاول عن طريق الموقع ده واذا منفعش لا مشكله ساستمر على نظام اكس بى
اما بالنسبه للدى فى دى انا قريت على موقع ان ممكن نبوت من الهارد بعد فرمتة السى وتكون مساحتها 15 جيجا
على العموم اشكرك على اهتمامك وان لقيت معلومه اخرى عن موضوعى ده ياريت تبلغنى بيها
الرد مع إقتباس
  #4  
قديم 27-10-2008
youssif samuel youssif samuel غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Dec 2004
الإقامة: Cyber Space
المشاركات: 274
youssif samuel is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

http://math.carleton.ca/old/help/FAQ/MSDNAA_FAQ.html
الرد مع إقتباس
  #5  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

يا اخى يوسف هذا الموقع لا يقدم لى حل وانما يقول لى امسح الملف وحمله تانى
الرد مع إقتباس
  #6  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

وجدت فى الموقع الذى ذكره أخى just_jo
هذه الاداة unpacksdc
ولكن بعد التحميل وتشغيل هذه الاداه يظهر مربع اسود شكل شاة الدوس ثم يختفى بسرعه لا اعرف لماذا - يمكن بيفتح فى وندوز 98 بس مش عارف
المهم بيقول انك لازم تجمع الملفين بالامر ده
copy /b file1.sdc + file2.sdc file3.sdc

فكتبت الامر بالشكل ده
copy /b Windows_Vista.01.sdc + Windows_Vista.02.sdc Windows_Vista.sdc


ولكن ظهرت عبارة اعلام بالخطا علشان مفيش امر فى الاكس بى اسمه كوبى اعتقد انه فى 98 بس
انا مش عارف انفذ الامر ده ازاى واجمع الملفين فى ملف واحد
الرد مع إقتباس
  #7  
قديم 27-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة جورج مايكل مشاهدة مشاركة
وجدت فى الموقع الذى ذكره أخى just_jo
هذه الاداة unpacksdc
ولكن بعد التحميل وتشغيل هذه الاداه يظهر مربع اسود شكل شاة الدوس ثم يختفى بسرعه لا اعرف لماذا - يمكن بيفتح فى وندوز 98 بس مش عارف
المهم بيقول انك لازم تجمع الملفين بالامر ده
copy /b file1.sdc + file2.sdc file3.sdc

فكتبت الامر بالشكل ده
copy /b Windows_Vista.01.sdc + Windows_Vista.02.sdc Windows_Vista.sdc


ولكن ظهرت عبارة اعلام بالخطا علشان مفيش امر فى الاكس بى اسمه كوبى اعتقد انه فى 98 بس
انا مش عارف انفذ الامر ده ازاى واجمع الملفين فى ملف واحد

على فكرة انا بحب النبهاء ....اللى بيفهموا بسرعة امثالك

انا هديك الحل هدية مجانية طالما عرفت تطبق معظم الشرح

مشكلتك يا حلو انك ...فتحت ملف الدوس فى بيئة الوندز

لكى تفتح ملف الدوس او تكتب امر على الدوس للتطبيق لازم تفتح البرومبت "propet" بتاع الدوس >>>يعنى فى بيئة الدوس

من Run>Cmd

ثم افتح من البرومبت هذه الاداة unpacksdc

مثال: لو اداة الUnpacksdc
موجودة على الدريف سى
اكتب التالى:
C:\unpacksdc.exe

او

إقتباس:
C:\unpacksdc.bat

الامر دا تكتبة فى حالة لو امتداد الاداة هو .bat
و حتى الامر بتاع تجميع الملفات لازم تكتبة فى البرومبت بتاع الدوس...هو دا اللى ناقصك

مثال :
C:\copy /b Windows_Vista.01.sdc + Windows_Vista.02.sdc Windows_Vista.sdc
الرد مع إقتباس
  #8  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

بعد كتابة هذا الامر :
c:\unpacksdc.exe c:\3.sdc c:\g.dir skipcrc

ظهر لى ملف iso ولكن مساحته 251 ميجا فقط ومكتوب عليه وندوز فيستا
وعند فتح الملف تظهر ايقونة setup وملفات اخرى
عند فتح هذه الايقونه تاتينى رسالة اعلام بالخطا مفادها
SPWIZENG.DLL is not vaild windows image please check the against your installation diskette
ورساله اخرى بعدها هى
the file autorun.dll could not loaded or corrupt .setup cannot countinu .errorcode is (oxc1)
مش عارف ايه سبب هذه الرساله
أعتقد ممكن يكون السبب نقص ملفات لان حجم الملف الدى فى دى صغير
الرد مع إقتباس
  #9  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

وكل ده طبعا بعدان تم جمع الملفين فى ملف واحد اسمه sdc.3
بالامر السابق ذكره
الرد مع إقتباس
  #10  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

لو انت تعرف الموقع اللى انت حملت منة الوندز ....او معاك ملف .info
نازل معا الوندز يا ريت تديهونى....

و جرب تستخدم .....الاداة C:\unpacksdc.exe

بدون ان تجمع الملفان
الرد مع إقتباس
  #11  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

انا حملت الملفين دول :
Windows Vista 64x
==============================

Direct Download Link:

Program:-


CD1

http://elms.pjwstk.edu.pl/sdc/Windows_Vista.01.sdc

CD2

http://elms.pjwstk.edu.pl/sdc/Windows_Vista.02.sdc
الرد مع إقتباس
  #12  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة جورج مايكل مشاهدة مشاركة
انا حملت الملفين دول :
Windows Vista 64x
==============================

Direct Download Link:

Program:-


CD1

http://elms.pjwstk.edu.pl/sdc/Windows_Vista.01.sdc

CD2

http://elms.pjwstk.edu.pl/sdc/Windows_Vista.02.sdc
http://msdn63.e-academy.com/elms/Sto...np1=112&np2=25


الموقع اللى انت حملت منة اكادمية بولندية بتدى شهادة ...على النت

و اللنكات اعتقد انها اتسربت من عضو او هكر....

,ودى معلومات عن الملف المسروق...
Q: What is an SDC file and why can't I open or unpack it?

When you double-click the executable file that you downloaded from e-academy, it will ask you where to unpack the file. Inside the folder you choose to store the downloaded file will be an SDC file. This is a zip file that the Downloader executable will extract for you when the download is completed. You need to use the Downloader to extract the install files from the SDC file. The SDC file is safe to delete after the setup files are extracted from it if you are low on disk space.

فجرب تفتحة ببرنامج winzip


المهم انو قايل ان التحميل بيتم من الاكاديمية ...بسكربت تحميل قانونى
و هو اللى بيفتح الضغط و التشفير على الهارد بعد التحميل

و هنا المصيبة......

و الغلط على الحمار العربى .....اللى وزع اللنكات على المنتديات و هى متشفرة
لصالح الاكادمية


http://www.ics.uci.edu/computing/win..._faq.php#unzip
الرد مع إقتباس
  #13  
قديم 28-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

SDC unpacker

Attachments: unpacksdc.zip

Last time I had a “little” problem with MSDNAA (MSDN Academic Alliance). I’ve been downloading VisualStudio 2005 when the MS downloader failed for some reason. It was unable to download the SDC file from server for some times, then it told me I already downloaded it. Damn!

I requested reinstall from the ELMS site… Nothing happened by ~2 weeks, noone contacted me with instructions. Unfortunately you can’t order VS 2005 on dvd from ELMS.

But… there are some locations (even my university has one ;)) you can download compressed and “protected” iso images from. So, I did an experiment. I downloaded a downloader for something like ms crc305 or sth, renamed downloaded sdc file of VisualStudio to crc305.sdc and run the downloader to unpack it. I was a bit surprised, but I got depted iso file That means there is no file or product-specific enption key, so probably someone wrote generic unpacker for this kind of files. So I started looking for it and found nothing… except two SDC Wrappers - tools for creating sdc files, but without unpacking option. In fact these wrappers contain full unpacking procedures, but I was too lazy to find how to enable it on the UI.

After few hours debugging and coding I wrote complete unpacker for this kind of files. You can grab it here. It’s a console tool, it will print valid commandline when you run it without parameters. If you find sdc file that is not supported by this tool, just let me know (eg. write the comment with a link to sdc file). As I hate zlib, you will need .NET framework to run it (yeah, DeflateStream rocks!). Maybe some day I will port it to C++, so you will get native windows exe, or maybe even source code
You have to remember that you can download sdc files and decompress them freely, but you shouldn’t install software it contains until you “purchase” it on your academy ELMS site. In most cases you will need the key that is provided after checkout, otherwise the software won’t install or run.



انا اكتشفت الحل خلاص...
ان اللى كاتب الموضوع دة عمل برنامج لفك الضغط و لازم تكون مسطب .NET framework

و بعدين شغل البرنامج دة على الوندز طبيعى بعد تحميلة
http://imagi.pl/files/unpacksdc.zip

و هيفك الضغط ب لازم يكون عندك على الوندز .NET framework

المهم بعد ما تفك الضغط هتلاقى مشكلة مع المفتاح ...لتسطيب الوندز لان المفتاح لازم تجيبة من الاكادمية...و الوندز بيتسطب مرة واحدة فقط

آخر تعديل بواسطة just_jo ، 29-10-2008 الساعة 07:37 PM
الرد مع إقتباس
  #14  
قديم 30-10-2008
الصورة الرمزية لـ جورج مايكل
جورج مايكل جورج مايكل غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2008
المشاركات: 3,784
جورج مايكل is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

لم استطع فتح الملف ببرنامج winzip
إقتباس:
ان اللى كاتب الموضوع دة عمل برنامج لفك الضغط و لازم تكون مسطب .NET framework
فيرجن كام؟؟
إقتباس:
المهم بعد ما تفك الضغط هتلاقى مشكلة مع المفتاح ...لتسطيب الوندز لان المفتاح لازم تجيبة من الاكادمية...و الوندز بيتسطب مرة واحدة فقط
والحكاية دى لها حل ولا مفيش أمل؟
الرب يبارك تعب محبتك
الرد مع إقتباس
  #15  
قديم 30-10-2008
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: عندى ملفات بصيغة sdcلاتعمل ارجو حل هذه المشكله

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة جورج مايكل مشاهدة مشاركة
لم استطع فتح الملف ببرنامج winzip

فيرجن كام؟؟

والحكاية دى لها حل ولا مفيش أمل؟
الرب يبارك تعب محبتك
اى فرجن ....المهم ان البرنامج هيشتغل
لان البرنامج مكتوب على الفجول نت فريم وورك

الاكاديمية كاتبة من ضمن الاسالة و الاجوبة...
ان الوندز او اى برنامج تحملة من الاكاديمية

لة مفتاح شخصى ينزل على كمبيوتر واحد فقط...و لا تستطيع ان تستخدمة مرة اخرى....

المهم فك الضغط الاول و بعدين نبقى نشوف لك كراك للوندز....اكيد هيشغلة
الرد مع إقتباس
المشاركة في الموضوع


عدد الأعضاء الذي يتصفحون هذا الموضوع : 1 (0 عضو و 1 ضيف)
 
خيارات الموضوع
طريقة العرض

قوانين المشاركة
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is متاح
كود [IMG] متاح
كود HTML غير متاح

الإنتقال السريع


جميع الأوقات بتوقيت امريكا. الساعة الآن » 07:50 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.

تـعـريب » منتدي الاقباط