تم صيانة المنتدي*** لا تغير فى سياسه من سياسات المنتدى اكتب ما تريد لان هذا حقك فى الكتابه عبر عن نفسك هذه ارائك الشخصيه ونحن هنا لاظهارها
جارى تحميل صندوق البحث لمنتدى الاقباط

العودة   منتدي منظمة أقباط الولايات المتحدة > المنتدى العربى > منتدى العلوم والتكنولوجيا
التّسجيل الأسئلة الشائعة التقويم جعل جميع المنتديات مقروءة

منتدى العلوم والتكنولوجيا يهتم هذا القسم بالانترنت و بالبرمجة والكمبيوتر و الموبايلات,معلومات عامة ..إستشارات ..كل ما هو جديد بالتكنولوجيا .....الخ

المشاركة في الموضوع
 
خيارات الموضوع طريقة العرض
  #1  
قديم 18-05-2009
الصورة الرمزية لـ تيتو7282
تيتو7282 تيتو7282 غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Apr 2007
المشاركات: 919
تيتو7282 is on a distinguished road
برنامج يشغل صورة صينى !

سلام ونعمة ومحبة المسيح للجميع

معايا تليفون صينى ابو خطين

وجارى شراء واحد بتلاته

المهم صورت العيال فى رحله

وكان معايا برنامح صوت وصورة بيشغل

المقاطع الفيديو

دلوقتى مش شغال

ياترى حد عنده برنامج يشغل المقاطع دى

يلى شدوا حيلكم يا عباقرة المنتدى

تيتـــ+++ـــــــــــو
__________________
قم ايها الرب الاله وليتفرق جميع اعدائك وليهرب من امام وجهك كل مبغضى اسمك القدوس فليكن شعبك بالبركة ألوف ألوف وربوات ربوات يصنعون ارادتك بالنعمة
الرد مع إقتباس
  #2  
قديم 18-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
star مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة تيتو7282 مشاهدة مشاركة
سلام ونعمة ومحبة المسيح للجميع

معايا تليفون صينى ابو خطين

وجارى شراء واحد بتلاته

المهم صورت العيال فى رحله

وكان معايا برنامح صوت وصورة بيشغل

المقاطع الفيديو

دلوقتى مش شغال

ياترى حد عنده برنامج يشغل المقاطع دى

يلى شدوا حيلكم يا عباقرة المنتدى

تيتـــ+++ـــــــــــو
اهلا تيتو باشا


اللى انا اعرفة ان الصينى بيسجل بصيغ الفيديو الويندز يقدر يتعرف علية بمعنى انة بيسجل بصيغة AVI

يعنى ممكن تشغلة على اى مشغل فيديو

يعنى مش ذى النوكيا اللى بيسجل بصيغة 3gp

اما اذا كان كلامى مش مظبوط لانك تستخدم نوع غريب من الموبيلات

لحل المشكلة دى عندك برنامج GOM Player

برنامج مجانى و بيشغل كل الانواع و الصيغ مجرب

للتحميل:

اما بالنسبة لنوع 3gp مخصوص

للتحميل:



آخر تعديل بواسطة just_jo ، 18-05-2009 الساعة 03:58 PM
الرد مع إقتباس
  #3  
قديم 18-05-2009
الصورة الرمزية لـ وطنى مخلص
وطنى مخلص وطنى مخلص غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Jan 2005
المشاركات: 4,190
وطنى مخلص is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

ما هى انواع وسائط نقل الصورة من الموبايل الى الكمبيوتر

انا اسمع ان هناك موبايلات تسجل على كارت ميمورى و يتنقل كارت الميمورى متحرك من الموبايل الى قارئ كارت موجود بالكمبيوتر
و ان هناك موبايلات تسجل على فلاشة و تتنقل الى ال usb الخاص بالكمبيوتر

و ان هناك موبايلات تسجل فى ذاكرة الجهاز الثابتة فقط و لكنها تدعم كابل usb يتم توصيله الى usb الكمبيوتر

فهل هناك وسائط اخرى ؟؟؟
و ما هى افضل وسائل النقل تلك و اكثرها عملية
الرد مع إقتباس
  #4  
قديم 18-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة وطنى مخلص مشاهدة مشاركة
ما هى انواع وسائط نقل الصورة من الموبايل الى الكمبيوتر

انا اسمع ان هناك موبايلات تسجل على كارت ميمورى و يتنقل كارت الميمورى متحرك من الموبايل الى قارئ كارت موجود بالكمبيوتر
و ان هناك موبايلات تسجل على فلاشة و تتنقل الى ال usb الخاص بالكمبيوتر

و ان هناك موبايلات تسجل فى ذاكرة الجهاز الثابتة فقط و لكنها تدعم كابل usb يتم توصيله الى usb الكمبيوتر

فهل هناك وسائط اخرى ؟؟؟
و ما هى افضل وسائل النقل تلك و اكثرها عملية
باشمندس وطنى

كل اسلوب من الاساليب التى ذكرتها ليست مخصوص لموبيل من نوع واحد و لا تنفع مع كل الانواع.....

فمثلا الصينى و النوكيا الحديث جدا " اخر موديلات تقليد الIphone" المشابهين لكمبيوتر الجيب PDA

يستخدم وصلة usb و ذاكرة ميكرو تحمل من 256 ميجا كرت ذاكرة بييجى مع العدة الى 2 جيجا او لو العدة تسمح 4 جيجا

و بنفس وصلة الUsb يشحن بيها البطارية اوتوماتيك " وعند التوصيل بالكمبيوتر تختار من قائمة ما يلى :

تختار يستخدم كرت الذاكر للموبيل كفلاشة على الكمبيوتر

تختار يستخدم الموبيل عن طريق الوصلة usb ككاميرا ويب على الوندز

و لا يمكنك التعامل مع ذاكرة الجهاز التى تضم نظام التشغيل فقط

حيث انها تحمى نظام التشغيل من الفيروسات و بها ذاكرة صغيرة جداً فائضة عن الحد مش فاكر اد اية حاجة حجمها بالكيلو بيت

تمكنك من وضع صور للمتصلين بيك على هذة الذاكرة البسيطة عند الاتصال بيك لان شاشة الموبيل معمولة عشان التليفون يستعمل ايضا كتلفزيون فمليانة حبشتكنات ::::: و بسبب حجمها الصغير بنتحايل عليها و نضع صورة واحدة لمجموعة اشخاص او للمهمين فقط

وقد اكتشفنا انا و صديق خبايا الموبيل من اهمها تغيير الصوت عند الرغبة فى المكالمة

يعنى ممكن تقدر تغير صوتك :"لصوت ولد صغير او سيدة او شيخ الخ." من الOptions

و هى خاصية لازم تفعلها لانها غير مفعلة

و الموبيل الصينى ايضا يقوم بتسجيل المكالمات من الاوبشنز لو حبيت بدون محد يحس خالص


اما حكاية الذاكرة الكرت و استخدام الReader

اللى تقدر تقرا من علية و تكتب دا فى موديلات النوكيا كلها بس القديم و عشان كدة الحكاية مش

اساليب

الحكاية انواع الموديل لان كل موديل و لة طريقة

و هنا انا عاوز اسأل تيتو

متبقاش تنسى يا تيتو تجيب ليا كل التفاصيل عن اية الموبيلات الصينى اللى عجبتك و اسعارها

حاكم انا ناوى ارمى العدة القديمة جداً اللى عندى و اشترى صينى anycool

بس عيب الصينى للاسف الكاميرا يكتبلك انها 3 ميجا بيكسل و هى 2 ميجا

و كمان تصويرها وحش بالليل


آخر تعديل بواسطة just_jo ، 18-05-2009 الساعة 05:38 PM
الرد مع إقتباس
  #5  
قديم 20-05-2009
الصورة الرمزية لـ تيتو7282
تيتو7282 تيتو7282 غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Apr 2007
المشاركات: 919
تيتو7282 is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

شكرا ياعبقرى المنتدى just_jo

البرنامج حلو
بس للاسف لم يشغل الميديا

مش عارف لية .. ربما يكون فية خطا

عموما اشكرك يا برنس

تحياتى

تيتــ+++ــــو
__________________
قم ايها الرب الاله وليتفرق جميع اعدائك وليهرب من امام وجهك كل مبغضى اسمك القدوس فليكن شعبك بالبركة ألوف ألوف وربوات ربوات يصنعون ارادتك بالنعمة
الرد مع إقتباس
  #6  
قديم 20-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة تيتو7282 مشاهدة مشاركة
شكرا ياعبقرى المنتدى just_jo

البرنامج حلو
بس للاسف لم يشغل الميديا

مش عارف لية .. ربما يكون فية خطا

عموما اشكرك يا برنس

تحياتى

تيتــ+++ــــو
بص يا تيتو...

هاتلى الExtension "يعنى الامتداد بتاع الملف"

و انا اعرف السبب و نعالجة على طول , لانى شاكك ان الكودك بتاعك خربان

هتعرف تجيبة لو معرفتش الطريقة كالتالى:

افتح اى فولد عندك ثم اختار من القوائم المنسدلة

ثم اختار tools

ثم folder options

ثم اختار view من فوق

ثم هتلاقى مربع مليان اختيارات كثيرة
علم على اختيار :

Show hiddin files and folders

ثم OK او Apply

هتروح على ملف الفيديو و هتلاقة الامتداد بتاعة طالع و ظاهر بعد اسم الملف بعد النقطة مثال:

XYZ.AVI

آخر تعديل بواسطة just_jo ، 20-05-2009 الساعة 08:55 PM
الرد مع إقتباس
  #7  
قديم 21-05-2009
الصورة الرمزية لـ تيتو7282
تيتو7282 تيتو7282 غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Apr 2007
المشاركات: 919
تيتو7282 is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

الله ينور يا معلمى

حاجة جديده بنتعلمها منك

لما اروح البيت ابقى اشوف القصه دى

بس انا اكتشف حاجه

انا صورت بعد الرحله امبارح تحديدا فيديو بالجهاز

واشتغل زى الفل بالبرنامج اللى ارسلته لى

فيتهيالى يعنى

انى لما كنت بصور كانت الشبكة واقعه لان التصوير

كان فى دير الست دميانة

والشبكه هناك 012 فل الفل فى الضياع

فربما يكون ده السبب

لانه كان الفيديو بيهنج وانا بصور

ااقوم الاقى الشبكه بخ واقعه بنت الساقطة

عموما تشكر يا استاذنا

وحاحاول ارسل لك القصه بتاعت الامتداد دى

بس انت وقعت مع واحد غلط

طور الله فى برسيمة فى الكمبيوتر

يلى سلام يا جميل

على فكرة الموبايل

صينى سى 1000 بلس

تيتـــ+++ـــــــو
__________________
قم ايها الرب الاله وليتفرق جميع اعدائك وليهرب من امام وجهك كل مبغضى اسمك القدوس فليكن شعبك بالبركة ألوف ألوف وربوات ربوات يصنعون ارادتك بالنعمة
الرد مع إقتباس
  #8  
قديم 21-05-2009
الصورة الرمزية لـ تيتو7282
تيتو7282 تيتو7282 غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Apr 2007
المشاركات: 919
تيتو7282 is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة just_jo مشاهدة مشاركة


بص يا تيتو...

هاتلى الextension "يعنى الامتداد بتاع الملف"

و انا اعرف السبب و نعالجة على طول , لانى شاكك ان الكودك بتاعك خربان

هتعرف تجيبة لو معرفتش الطريقة كالتالى:

افتح اى فولد عندك ثم اختار من القوائم المنسدلة

ثم اختار tools

ثم folder options

ثم اختار view من فوق

ثم هتلاقى مربع مليان اختيارات كثيرة
علم على اختيار :

show hiddin files and folders

ثم ok او apply

هتروح على ملف الفيديو و هتلاقة الامتداد بتاعة طالع و ظاهر بعد اسم الملف بعد النقطة مثال:

xyz.avi
عملت كل الخطوات

وصلت لاخر خطوة

اذهب ازاى لملف الفديو

اعلم عليه مثلا

ولا اعمل ايه

مش لاقى امتداد طالع قدامى

تيتــ+++ـــو

__________________
قم ايها الرب الاله وليتفرق جميع اعدائك وليهرب من امام وجهك كل مبغضى اسمك القدوس فليكن شعبك بالبركة ألوف ألوف وربوات ربوات يصنعون ارادتك بالنعمة
الرد مع إقتباس
  #9  
قديم 21-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة تيتو7282 مشاهدة مشاركة
عملت كل الخطوات

وصلت لاخر خطوة

اذهب ازاى لملف الفديو

اعلم عليه مثلا

ولا اعمل ايه

مش لاقى امتداد طالع قدامى

تيتــ+++ـــو

مشكلتك شكلها انحلت اعد تسمية ملف الفيديو

اذاى تروح للملف و تختار بعد كلك يمين Rename

ثم تكتب نقطة ثم avi

كالتالى : xyz123.AVI

,و عاوز تدينى فكرة عن الاسعار و انت لفيت فين و اية هية الموديلات و اسعارها

و على فكرة لا يوجد اى علاقة بين قوة الشبكة و تسجيل الكاميرا!!!!!
الرد مع إقتباس
  #10  
قديم 21-05-2009
الصورة الرمزية لـ تيتو7282
تيتو7282 تيتو7282 غير متصل
Gold User
 
تاريخ التّسجيل: Apr 2007
المشاركات: 919
تيتو7282 is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
و عاوز تدينى فكرة عن الاسعار و انت لفيت فين و اية هية الموديلات و اسعارها
?????????????

فهمنى عشان الغباء اشتغل عندى

اسعار ايه ولفيت فين واسعار ازاى وموديلا اية

تيتــ+++ــــو
__________________
قم ايها الرب الاله وليتفرق جميع اعدائك وليهرب من امام وجهك كل مبغضى اسمك القدوس فليكن شعبك بالبركة ألوف ألوف وربوات ربوات يصنعون ارادتك بالنعمة
الرد مع إقتباس
  #11  
قديم 21-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة تيتو7282 مشاهدة مشاركة
?????????????

فهمنى عشان الغباء اشتغل عندى

اسعار ايه ولفيت فين واسعار ازاى وموديلا اية

تيتــ+++ــــو
لما تشترى الموبيل الجديد ابو 3 خطوط انت لحقت تنسى......

الصينى عاوز اعرف الاسعار قبل ما ارتب امورى عشان اعرف هحتاج اد اية فلوس

و هل انت بتنزل مكان معين عشان تشترية مضمون

لانى اسمع ان الصينى متشتريهوش من عبد العزيز عشان العدد مفتوحة و ملعوب فيها
و عشان الصينى يعيش لازم يكون بالضمان و هتلاقى ابو ضمان اغلى بنسبة كبيرة عن اللى من غير .......عشان دى محلات وخدا شبة توكيل يعنى شهادة من الشركة المصنعة فى الصين اللى بيستوردوا منها و انهم وكلائهم فى مصر

على العموم ادينى فكرة عن الاسعار و بس
سيبك من الكلام الكتير اللى انا قولتة دة ....
الرد مع إقتباس
  #12  
قديم 26-05-2009
الذهبيالفم الذهبيالفم غير متصل
Registered User
 
تاريخ التّسجيل: Mar 2005
الإقامة: في عيني الله
المشاركات: 6,772
الذهبيالفم is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

العدد الصيني خسارة فيها الفلوس البطارية بتخلص بسرعة جدا يدوبك يوم واحد .

نزلوا جهاز n96ب 500 جنية والأصلي الفلندي ثمنه 3000.
الرد مع إقتباس
  #13  
قديم 26-05-2009
الصورة الرمزية لـ just_jo
just_jo just_jo غير متصل
Moderator
 
تاريخ التّسجيل: Oct 2003
الإقامة: الهرم الاكبر
المشاركات: 2,043
just_jo is on a distinguished road
مشاركة: برنامج يشغل صورة صينى !

إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة الذهبيالفم مشاهدة مشاركة
العدد الصيني خسارة فيها الفلوس البطارية بتخلص بسرعة جدا يدوبك يوم واحد .

نزلوا جهاز n96ب 500 جنية والأصلي الفلندي ثمنه 3000.
خلى بالك يا ذهبى ممكن يكون ابو 500 جنية دا مش نوكيا يكون الصينى التقليد و اسمة شبية بالنوكيا اسمة

nokla

و حرف الl سمول فمشهيبان انة حرف الi من الl


دا انا ابقا مجنون لو مشترتش صينى يا ذهبى هقولك لية...

اولا انا مش مستعد ادفع اكتر من 600 جنية فى حتة موبيل ....هيقدم بعد فترة

ثانيا انا قريت اعلان عن الlg فى جرنال الاهرام اللى انا مقاطعة ....و لكن انا قريتة فى الشغل .

نفس امكانيات الصينى بس بكاميرا 3 ميجا بيكسل و سوفت وير اشد و معة برمجيات اكتر من الصينى بس من غير تلفزيون زى الصينى و تخيل سعرة كام

1600 جنية .....يعنى من غير تلفزيون و بالسعر دة

و لتلافى حكاية البطارية اللى بتخلص بسرعة .....بيبقى معاك بطارية تانية مع الصينى اشحنها استبن لو رايح حتة مفهاش كهربا

كمان عاجبنى فى الصينى انة بنظام تشغيل لا يعمل علية اللعب الجافا و جديد حيث لا فيرس يستطيع ان يعشعش فية

بس يبقى طبعاً العيب القاتل اللى ممكن اى حد ينتقدنى علية و انا قرفان منة

الكاميرا فى كل العدد الصينى بلا استثناء زبالة زبالة زبالة

يكتبو على العلبة 3 ميجا بيكسل و هى متزدش عن 1.5 و كمان بتصور صور باهتة جداً ليلا بها تشويش
الرد مع إقتباس
المشاركة في الموضوع


عدد الأعضاء الذي يتصفحون هذا الموضوع : 1 (0 عضو و 1 ضيف)
 
خيارات الموضوع
طريقة العرض

قوانين المشاركة
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is متاح
كود [IMG] متاح
كود HTML غير متاح

الإنتقال السريع

مواضيع مشابهة
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى الردود آخر مشاركة
برنامج رائع لتحويل الوورد الى صورة اي امتداد mena_hot منتدى العلوم والتكنولوجيا 0 09-11-2005 07:23 PM
استبدل صورة سطح المكتب بالفيديو / برنامج mena_hot منتدى العلوم والتكنولوجيا 0 02-03-2005 01:28 PM
برنامج يجعل media player يشغل اغانى real net_man منتدى العلوم والتكنولوجيا 20 23-12-2003 11:27 AM


جميع الأوقات بتوقيت امريكا. الساعة الآن » 01:41 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

تـعـريب » منتدي الاقباط